tag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post1865505761963589437..comments2023-09-24T14:50:46.814+03:00Comments on Snigeln Harald: MatLindahttp://www.blogger.com/profile/12826975256260436684noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post-19062352775630303132011-10-06T07:49:23.551+03:002011-10-06T07:49:23.551+03:00Ser så läckert ut! Jag har aldrig vågat mig på kon...Ser så läckert ut! Jag har aldrig vågat mig på kondenserad mjölk men måste nog ta mig själv i kragen och testa någon gång. Kom just ihåg att jag hittade ju faktiskt ett recept på en kaka häromdagen dit man satt av dulche de leche, måste gräva fram den och testa :)hemMAMAmihttp://hemmamami.papper.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post-16266852887247950422011-10-05T11:31:48.203+03:002011-10-05T11:31:48.203+03:00Är det så det heter? Jo, men det var nog det jag h...Är det så det heter? Jo, men det var nog det jag hade tänkt mig, och kokade burken i tre timmar. Den måste ha varit dålig helt enkelt, kollade inte datumet. Och det där låter ju sinnesjukt gott - nånting till en lyxbrunch kanske? *skriver upp*Lindahttps://www.blogger.com/profile/12826975256260436684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post-31635040217168548632011-10-05T09:39:50.523+03:002011-10-05T09:39:50.523+03:00Alltså du skulle göra dulche de leche? Det är unde...Alltså du skulle göra dulche de leche? Det är underbart, men måste koka så jäkla länge, sen får man inte bort allt av den pålimmade etiketten innan så kastrullen har efteråt lim och små pappersbitar fast i sig som är sjukt svåra att få bort.<br /><br />Sist hade jag en färdigkokt variant, väldigt behändigt.<br /><br />Och rostade bröd med smör, skivad banan, dulche de leche och rostade, krossade mandlar på är så gott att jag pamar!Bassehttps://www.blogger.com/profile/01030019149971246925noreply@blogger.com