tag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post7763137612917196230..comments2023-09-24T14:50:46.814+03:00Comments on Snigeln Harald: Frukost-tipsetLindahttp://www.blogger.com/profile/12826975256260436684noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post-28704866600595697132014-03-07T17:02:25.259+02:002014-03-07T17:02:25.259+02:00Linda, de borde vara helt okej också för gravida -...Linda, de borde vara helt okej också för gravida - och de smakar inte just nånting, inte som gele åtminstone. Prova nu bara! :)<br /><br />Karolina, har noll matlagningsinspis själv också nu, men kommer jag på nåt lovar jag att skriva ner (upp?) det här! <br /><br />Maria, jag är helt hooked på detta!Lindahttps://www.blogger.com/profile/12826975256260436684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post-71344760946429839062014-02-19T21:07:52.300+02:002014-02-19T21:07:52.300+02:00Birchermüesli ju! I Schweiz heter det så alltså, o...Birchermüesli ju! I Schweiz heter det så alltså, oj vad jag blev sugen! Och GUD så länge sen jag kommenterat! Maria Lnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post-86919706610082831632014-02-19T11:46:07.240+02:002014-02-19T11:46:07.240+02:00Det här ska jag absolut testa, låter gott och häls...Det här ska jag absolut testa, låter gott och hälsosamt. Är annars också intresserad av att testa på nya recept, speciellt såna jag hittat från andras bloggar. Så kom gärna med flera bra mattips, är urled på spagetti&maletköttsås :)Karolinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post-141472201629285932014-02-17T20:46:27.807+02:002014-02-17T20:46:27.807+02:00Jag har aldrig testat chiafrön, eftersom jag först...Jag har aldrig testat chiafrön, eftersom jag förstått att de blir just geléaktiga, och det tycker jag låter lite urkigt. Smakar dom helt okej och inte slemmigt, skulle gärna testa? Är fröna okej att äta som gravid, vissa superfoods rekommenderas väl inte? Är själv också gravid, därför undrar jag. Lindanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post-32193165094105439992014-02-17T20:37:03.192+02:002014-02-17T20:37:03.192+02:00Såg din kommentar i min blogg och var så klart tvu...Såg din kommentar i min blogg och var så klart tvungen att kolla in ditt inlägg - vad kul att vi råkat skriva om samma sak på samma dag och vad kul att du också är intresserad av superfoods och hälsosammare frukostalternativ! Det är kul att experimentera och inspireras av andra :) Håller med dig om att det finns många bra finska superfoods också - aronia, blåbär t.ex. och en massa annat :)EVELINAhttp://www.evelinaknipstrom.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post-15972400061430997272014-02-17T11:29:07.220+02:002014-02-17T11:29:07.220+02:00Mysli kan vara gott att ha i det också, ska testa ...Mysli kan vara gott att ha i det också, ska testa nån hemgjord variant av bauernfruhstuck! Men grynost, yuck... Fast jag vet att det är många som gillar.:)Lindahttps://www.blogger.com/profile/12826975256260436684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184637519808268205.post-54293661617483502312014-02-17T11:01:17.026+02:002014-02-17T11:01:17.026+02:00I Österrike kallas overnight oats för Bauernfrühst...I Österrike kallas overnight oats för Bauernfrühstück och serveras på alla alpfrukostar i landet. Där låter man müsli i naturell yogurt stå över natten så det får en grötig konsistens. Själv äter jag hellre vanlig gröt med grynost och blåbär, varken söt eller salt utan ganska neutral, med andra ord. Men saltar alltså inte heller gröten.Fru Fhttps://www.blogger.com/profile/14465006258949296469noreply@blogger.com