Har ingen aning om hur länge det tar att fixa mjöd, men din variant ser supergod ut (hälsningar hon som brukar rynka på näsan åt mjöd)
http://www.tasteline.com/recept/Finsk_Sima_till_Valborg__ska_ej_forvaxlas_med_mjod__2hälsningar av en SimatantGör din sats idag -och lämna den framme i rumstemperatur först
Visst hinner du! Som här ovan också skrevs så kan du ha den i rumstemperatur så blir den snabbare klar!
Tack, vi håller tummarna!
Har ingen aning om hur länge det tar att fixa mjöd, men din variant ser supergod ut (hälsningar hon som brukar rynka på näsan åt mjöd)
SvaraRaderahttp://www.tasteline.com/recept/Finsk_Sima_till_Valborg__ska_ej_forvaxlas_med_mjod__2
SvaraRaderahälsningar av en Simatant
Gör din sats idag -och lämna den framme i rumstemperatur först
Visst hinner du! Som här ovan också skrevs så kan du ha den i rumstemperatur så blir den snabbare klar!
SvaraRaderaTack, vi håller tummarna!
SvaraRadera