3 juni 2011

Tipset

Igen är det fredag, och jag kan bara konstatera att jag varit en usel bloggerska. Men jag har haft så många möten, dagisfester, och annat roligt program att bloggen slunkit ganska lågt ner på prioriteringslistan. Ja, och så är ju kameran inte fixad ännu heller. Och nu ska jag sluta komma med dåliga förklaringar, och istället pigga upp er med mitt sedvanliga fredagstips!


Såhär såg det ut där jag växte upp, och vallmofält kommer alltid att
få mitt hjärta att nästan svämma över av längtan tillbaka


Jag har tipsat om dethär vinet förut har jag på känn, men ifall ni glömt, eller missat mina skriverier, så tar vi det en gång till: Italienska Il Papavero Rosso för knappa 6 euro är ett riktigt sommarfynd, let me tell you. Den perfekta partnern till all avslappnad mat i stil med pajer, pasta, pizza och köttbullar. Också grillad grisbiff eller kyckling med örter skulle sitta fint vid sidan om. Smaken är medelfyllig och varm, med inslag av körsbär och kryddor. Inget komplicerat vin, men hög chillfaktor!

5 kommentarer:

Sonja sa...

Tack för det, lägger till det på inköpslistan nu bums!

Mamma sa...

Funderade här tidigare när du skrev om dagis att talar vi nu om Lykkes dagis? Jag fördömer alltså inte utan är bara rent nyfiken om du ren satt henne på dagis och hur hon har trivts. Men kanske du talar om S, kommer inte ihåg hur gammal han är.

Ellens mamma Maria

Melli sa...

Oh vilken bild! Vallmofält får också mitt hjärta alldeles varmt, fast där jag sett dem finns det nog inte sådär ståtliga berg!

marica sa...

livet är nog till för annat än bloggning med..:)

Linda sa...

Sonja, hoppas det faller er i smaken!
Mamma, nej bevars, det är Simeons dagis jag talar om. Jag tänkte stanna hemma en god stund ännu med Lykke. Kan inte alls föreställa mig henne på dagis ännu!
Melli, inte hade vi nu riktigt sådär ståtliga berg i bakgrunden vi heller, men nästan!
Marica, amen!