21 jan. 2015

Sånt jag inte gör

Jag bantar inte. Jag äter inte mögelost. Jag vattnar inte krukväxter. Jag läser inte skvallertidningar, och intresserar mig inte särskilt för kungligheter och kändisar. Jag gillar inte Berlin. Jag dricker inte surmjölk eller kotikalja. Jag fjäskar inte. Jag förstår mig inte på stringtrosor. Jag talar inte felfri finska. Jag använder inte läppstift. Jag håller inte hastighetsbegränsningarna på motorvägen. Jag orkar inte med Twitter. Jag tittar inte på dokusåpor. Jag gör inte plankan. Jag kan inte hålla tårarna tillbaka när jag är ledsen. Jag lämnar inte kvar Iittala-tarror på glas. Jag äter inte frukost i sängen, och kan inte spendera en hel dag i pyjamas. Jag badar inte i sjöar. Jag snowboardar inte. Jag golfar inte. Jag yogar inte. Jag tror inte på gud. Jag vänder inte kappan efter vinden. Jag kommer inte ihåg att ge barnen deras d-vitaminer. Jag har inte bestämt mig för vad jag vill bli när jag blir stor.

*inspirerad av Linn och Peppe

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, började läsa och blev sådär att shit, det där är ju jag 😂 några undantag men nästan klockrent. Och tack, känns så skönt att veta bla. att nån annan glömmer d-dropparna (fast jag har faktiskt blivit lite lite bättre på det nu sen jag köpte spray åt M). Och det där med krukväxterna. Och mögelosten. Osv. Osv.
Dock kan jag lätt spendera en hel dag i pyjamas men känner mig super asig isf, åker snowboard och har nånsorts hatkärleks förhållande till vissa dokusåpor 😄.
/ia

Linda sa...

Aj vad är det för spray du har köpt? Kanske jag borde satsa på sån också, för i dagsläget måste jag nog gå omkring med en röd knut om fingret hela tiden för att koma ihåg, haha! :D

Anonym sa...

Finns på hälsokost, som ett munspray med d-vitamin. Har det bredvid tandborsten och funkkar bra åt M plus att jag brukar ta en dos av det själv.
/ia