6 aug. 2010

Bokrapport

Stod just i duschen och funderade på nästa inlägg, och beslöt mig för the easy way out. Har nämligen igen sträckläst på landet medan sambon flåsat runt med hammare, såg och en lite galen glimt i blicken. I turen var denna:Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer. Var mycket skeptisk eftersom jag kände obehag för titeln (ja ja, kalla mig gammaldags då), men den visade sig vara åtminstone ställvis riktigt lysande. Bloggdelen gillade jag inte lika mycket, men krönikorna berörde däremot - ärliga och dessutom rätt roliga, med mycket hög igenkänningsfaktor åtminstone för mig. Jag skulle gärna sätta mig ner och prata nyfamiljer och funktionshinder med denhär kvinnan.

4 kommentarer:

Peppe sa...

Jag har varit sugen på den en tid nu. Ska köpas i Sthlm nästa vecka (vi måste förövrigt träffas för att prata OCH för att jag ska kunna returnera en bok till dej)

Pia sa...

Läste den i segelbåten och tycker som du, krönikorna var super medan jag knappt kom igenom bloggdelen. Peppe: du ska absolut läsa den!

Mimi sa...

Den tycks gå som en löpeld genom alla bloggare denna sommar, jag har också läst den och vet några andra också. Jag gillade också den, fast jag egentligen i all ärlighet inte riktigt förstår mig på hur denna bok har kunnat bli en sådan megasuccé. Jag upplevde den som något man kunde få som gratisläsning på tågstationen.

Linda sa...

Peppe: Gör det, och ha en skön Stockholmsvistelse! Sen ska vi se till att få ihop en träff, det är helt för länge sen sist.
Pia: Finns det nåt bättre än segling + bokplöjning?
Minna: Jo, har märkt samma fenomen, det var delvis därför jag grabbade tag i den i bokhandeln.