5 dec. 2010

Brev till julgubben

Kära julgubben, jag skulle behöva nya trosor. Och eventuellt en ny tvättmaskin. Och om så är fallet eventuellt en ny sambo och nånstans att bo också. Tack.


Vad lära vi oss av detta? Jo, man ska kolla noga vart i tvättmaskinen man sätter sina undisar - det räcker inte med att de är inne i den, de ska vara inne i själva tvättrumman också, inte ovanpå den. Annars kan det gå dåligt. Riktigt dåligt.

5 kommentarer:

Helena S sa...

Sexxxyyy! ;-)

Linda sa...

Säg inte annat.

morzan sa...

Jag vet känslan av att ha söndrat hushållsmaskiner och att undra om statusen ändrat till singel i samma veva. Inom ett år har jag glömt upp kylskåpsdörren då vi for bort för en vecka så att vi nästan fick vattenskada (som tur höll golvet tätt) och glömt att öppna kranen till torktumlaren så att vi fick propp i rören och vattnet nästan svämmade över från lavoaren på golvet. Så Farzan har nog tränats i förståelseförmåga men dom mjuknar efter en vecka eller så.
Kollar annars min kalender och mailar dig senare idag!

Naja sa...

Haha :D!
Minns själv då min en tvättmaskin explodera underifrån så gnistor flög på mina fötter. Jag hade bara "framskyndat programmet lite" då jag ville hinna med ett flyg :)

Linda sa...

Morzan, min sambo stod som tur närmast ganska road och småflinade brevid då jag febrilt försökte fundera ut hur dethär egentligen var helt och hållet hans fel och inte alls mitt. Mailar dig strax tillbaka!

Naja, tvättmaskiner lever ett helt eget liv ibland tror jag.