19 dec. 2010

Brunch boogie

Brunchade idag på Coronita, som det surrats så mycket om på sistone i bloggosfären. Och det var SÅ värt det - väldigt gott och matigt, med fräscha sallader, räkor, kryddiga korvar, ostar och croissanter. Det enda jag lite små-aktigt saknade var något sött, typ sylt eller nån liten kaka. Men bara 15 euro fattigare är man glad ändå.

5 kommentarer:

Malin sa...

När vi åt där för några veckor sen så tyckte jag att det kostade 12,50 och så fanns det små kakbitar där bredvid kaffet. Har de månne höjt priserna och minskat utbudet? Eller är det mitt minne som sviker?

Linda sa...

De lär ska ha haft en kampanj i början för att locka folk dit, nu är det lite dyrare. Men det var ju synnerligen dumt att de skippat kakbitarna!

Sonja sa...

Vi åt mat där med Peppe för nån dag sen, soppa och megasalladsbord för 7,8€. Det tycker jag var billigt (som bara hade 12€ med som jag lånat ur killarnas plånböcker då Basse av misstag tagit med min till jobbet...)

morzan.ratata.fi sa...

Då jag åt där för ett par veckor kostade det också runt 15, men då fanns det nog kakbitar där vid kaffet. Kanske dom inte hade märkt att dom tagit slut?

Linda sa...

Sonja, jag har också lunchat med Peppe där, och blev då övertygad om att även brunchen måste testas. Jag har för övrigt också nångång varit nödgad att skaka om S:s spargris efter småpengar att låna då tex parkeringskontanterna varit slut - man känner sig lite skamsen såna stunder.:D

Morzan, vi var där ganska tidigt, de kan inte ha tagit slut, så de hade nog glömt helt enkelt. Vilket betyder att jag måste dit pånytt, stackars stackars mig.