4 apr. 2012

Ytterligare ett konstprojekt

Då man inte blivit välsignad med de mest konstnärliga av gener kan man göra det enkelt för sig och få ett relativt fint resultat ändå. Får jag presentera årets påskkort:Vi fortsatte alltså med en variation av förra årets kort med tryck-teknik.

6 kommentarer:

Ninni sa...

Oj så superfint kort, och de gamla också förresten. Vi köpte färdiga, men jag ska försöka komma ihåg hela grejen lite tidigare nästa år!

hakuna sa...

Jättefint! Jag märkte inte ens genast att det var en fot! Och jag tycker verkligen att det finns konstnärliga gener där.

Melli sa...

Helt bedårande!!
Jag känner mig helt sk*t då vi inte fick våra kort pysslade och ivägskickade. Men kanske nästa år då. Funkar månne samma frimärken jag köpte till i år? :/

Gräset har vi förresten i en likadan skål som ni. :)

Glad påsk!

Linda sa...

Ninni, tack, och det var nog, som vanligt, i sista minuten vi fixade dessa - som tur var hade vi allt behövligt hemma.

Hakuna, tack!Min mamma hade inte heller uppfattat det - fast där ser man, för det var ju det som var pointen, att man sku se att det är en fot. Nå, men de blev helt good enough.

Melli, vet inte hur vanligt det nu är att skicka påsk-kort egentligen? Vi fick inte ett enda (eller jo, ett kombinerat födis-påskkort av min svärmor fick jag ju), så ta ingen stress! Och glad påsk till er också.

Morzan sa...

Wow! Så bra du är att hitta på!

Linda sa...

Morzan, tror jag hittade inspisen på pinterest, kan nog inte helt ta äran själv...