5 juni 2013

Gropen

Kom hem igårkväll, och har kämpat emot att falla ner i gropen sen dess. Den där mörka, som är svår att komma upp ur igen. Går sådär. När jag bölandes och skvalandes lättade på hjärtat åt maken tyckte han jag borde bli aktivare fysiskt, så skulle jag orka bättre också fysiskt. Låter ju resonabelt iofs, det har varit lite glesare med löprundorna här kring semestern.I min hjärna omvandlas det just nu tyvärr till att han tycker jag är inte bara är en lat utan dessutom en tjock jäkla kossa. Nu är det nog läggdags för mig, kanske är det en bättre dag imorgon. Kanske jag mirakulöst vaknar och är förståndig och skarp igen. Energisk och glad och redo att tampas med murphy. Vem vet?

4 kommentarer:

Mia (H) sa...

Ibland blir det så, mörkt och tungt. Men,attans vad man njuter av livet då man väl är uppe ur gropen.
Terrasshäng ngn kväll?

Peppe sa...

kram vännen! Kom över på en kaffe, löprunda eller FEST i morgon. Kanske inte tar bort allt mörker, men lite av det. Jag brainstormar också gärna framtidsplaner med dig.

melli sa...

jo hej, är där nu, i gropen. Känns för jäääkligt om jag ska vara ärlig. Har lust att fly fältet,lämna hemmet, ja lämna allt för att vara ärlig. Är en skit mor och vill inte ens vara sambo längre, så illa går det. Så kram på dig!Här ska jag nu börja ordna inför släktkalas (hitta nåt klibbigt golv under allt bråte och sand och våta handdukar), ensam med barnen, har lite lust att bara hoppa från balkongen istället för att fundera på menú. O inte ens vin har vi. :´(

Linda sa...

MiaH, absolut! Senast senast den 4.6. Kanske en snabbis före?

Peppe, SÅ LEDSEN att jag missade er fest, det såg kanon ut på alla bilder!!! Måste bara ta en time-out från folk och fä en stund.

Melli, kämpa på, gropen är inget skoj... Kram!