19 sep. 2011

Dodiiii!

Nu är jag redo. Bara mannen kommer hem och regnet upphör ska jag ut och flåsa.Inte helt lätt att rymmas med i bilden, hela jag med skor och allt.

6 kommentarer:

muminmamman sa...

Du ser helt superproffsig ut redan!

Anna sa...

Du är en handlingens kvinna! Hoppas det var roligt!

Linda sa...

Jag var långt ifrån proffsig, men det var faktiskt roligare än jag trodde.

malin sa...

Snygg outfit har du i varje fall. Var det svårt att välja skor? Jag borde skaffa ett par, har hört att Karhus springskor är bra. De fyra gånger i mitt liv jag varit på länk har jag sprungit i converse. :)

Linda sa...

Hej Malin, nej det var inte svårt - hade shoppingsällskap av mina två små fotbojor, och då ska det gå kvickt! Så jag nappade tag i en expedit, sa att jag ska börja springa, och vill ha ett par bra med inte hujsigt dyra skor. Hon kollade lite mina fötter och visade mig dessa, och jag sa okej och det var det. Dessa är Nike Air Citius, och var riktigt sköna - det verkar nog göra en stor skillnad vad man har på fötterna!

malin sa...

Tack. Jag tror jag skall ta en sväng på stan utan min fotboja. :) och precis som du fråga mig fram. Så kanske jag skall börja springa, sena höstkvällar. (det låter åtminstone mysigt). Skorna betalar ju nog sig säkert tillbaka i längden.