20 sep. 2011

Träffande

Surffar runt* och hamnade på Confessions, där jag hittade ett träffande inlägg. Jag gör mig själv skyldig till både första och andra punkten, och lovar bättring. Trean känns främmande för mig personligen.


*efter en joggingtur är man värd det - och jaaaaa, ni läste rätt, jag var IGEN ute och sprang, så jag riktigt pöser av duktighet här i soffan nu!

5 kommentarer:

Pia sa...

i smyg stör jag mej på folk som bloggar om andras störande sätt att blogga. Surfa vidare, säger jag. Det kommer hela tiden nya begrepp och manér och alltid stör nåt någon.

Och så impad jag är av ditt hurtande! Jag sitter med handen i godispåsen som bäst.

Linda sa...

Äsch, jag åt just upp ett halvt paket kex till mitt kvällsté, så so much for hurttandet. :)

Hanna sa...

Oj oj, jag känner mig också mycket träffad. Men stor skillnad. Jag bloggar som jag vill anyways... Super duktigt med springande också! Jag är imponerad, och visst är Drumsöstränderna ljuvliga att lenkka på?

Eva sa...

Hello ladies! Mina skriverier är oftast ganska så sarkastiska, och jag överdriver kanske liiiite grann :) Klart att alla ska blogga som dom vill. Och då får man ju blogga om saker som irriterar en också, eller hur? Peace and love, confessions.

Linda sa...

Hanna, haha! Jag misstänker också att jag inte kan lägga om min stil mera. Och jo, här är perfekt med länkstigar - mycket omväxling, och fina vyer! Synd att ni flyttat, höh.

Eva, helouhelou! Jag gillar din stil, tyckte du slog huvudet på spiken, no worries för min del. :)