11 okt. 2013

Ensam hemma

Nu gör jag som ni sa, och myser till det riktigt ordentligt. Går rätt bra, fick accessoarerna rätt också tror jag. Choko skulle ha varit pricken på i, men den glömde* jag. Ifall nån undrar vad jag stickar så är det en sånhär. Skön fredag på er!


Doftljus från Isle of Wolf, hibiskus och apelsin -doftar väldigt gott!
*kanske lika så bra det, har ren fått höra flera kommentarer om min "stora mage", bl.a. den klassiska tvillingkommentaren. Blev inte så glad. Jag har en benägenhet att gå upp närmare trettio kilo när jag är gravid - men hej, so be it. Det har väl ingen annan att göra med, och allas kroppar funkkar olika!

3 kommentarer:

Anna sa...

Sårande gravidmagekommentarer är så hemska och så otroligt onödiga och plumpa. Jag är också en sån som går upp runt 30 kg och också råkat ut för dem, får en molande känsla i magen bara av att tänka på det. En gång konstaterade en man att "tänk att det kan vara så olika, min fru fick bara som en fotboll på magen och du ser ut så där". Och det var inte på skämt. Jag stod helt mållös. Man vet liksom inte vad man ska säga.

Stå på dig! Du är fin!

Linda sa...

Jamen herrijess så folk kan vara klumpiga! Förstår till exempel inte att det finns folk - fortfarande - som faktsikt frågar andra om de är gravida, då de inte är säkra på saken!

Sandra sa...

Njut av den härliga babymagen! Tänk så man saknar den och den där lättnads känslan att inte behöva dra in magen på alla bilder och måsta ha lösa sköna kläder!
Ännu om pipon du stickar, hitta du samma garn hon använde? Var köpte du isåfall? Cittaren?