12 okt. 2013

Never a dull moment

Denna vackra lördag låg valet mellan en tur till Fölisön, och en tur till Sveaborg. Det blev det senare, och efter en kanelbulle (jo, alla dagar kan vara kanelbulledagar!) på Café Vanille fortsatte vi via några spännande fängelsehålor till strandklipporna för piknik. Mycket trevligt.


Trampade på till salutorget

Frid och fröjd och torrt och gött...

... but soon that would all change.
Tjugo sekunder efter att jag tagit den sista bilden ni ser här ovan så drattade sonen i vattnet, och stämningen ändrades så smått. Sen var det bara att torka tårarna, vrida ur de plaskvåta kläderna, konstatera att killens telefonen dött drunkningsdöden, låta moderns fyrdubbla puls återhämta sig en aning och så snabba sig mot färjan hem, och vidare mot duschen hemma, utan att förfrysa sig på vägen.


3 kommentarer:

Malin sa...

Nej men hjälp, stackars S!

Catta sa...

Ou nou, samma har hänt mig på Sveaborg, eller blev översköljd av en överraskande våg efter att Super Seacat åkt förbi. Telefonen dog och alla kläder plaskvåta. Fast då var det ju stekande het dag så det var ju inte så farligt. Och värre är det ju när det händer åt barn. Man borde tydligen bara lämna telefonen hemma när man åker till Sveaborg...

Pia sa...

Oh no! såg er cykla mot Sveaborg och avundades ditt hurt, vi satt i en bil och ugglade.