2 jan. 2014

15 seconds of fame

Ni som tittade på Hjärtevänner igårkväll på FST såg kanske ett bekant ansikte flimra förbi i skärmen? Mitt hjärta dunkade lite extra hårt när jag knäppte på TV:n för att se hur slutresultatet blev, men till all lycka så verkar jag inte ha gjort bort mig så mycket - och så hade ju produktionsteamet varit flitiga med saxen.
Vinerna vi provade hade fallit bort både till namn, utseende och beskrivning (inte så lätt att få igenom produktplacering på yle!), så jag kan nämna dem här* istället:

- det sardinska, som paret faktiskt gillade mest, och dessutom var förmånligast, heter Meloni Cannonau di Sardegna - alkos enda sardinska vin, bara 10,30 €, på den ganska ovanliga druvsorten Cannonau, och dessutom ekologiskt, värt att testa!
- valpolicellan som nämndes var Cecilia Beretta Valpolicella Superiore Ripasso - en stilig ripasso, med mjuka och fylliga aromer till ett plånboksvänligt pris - 14,99 €.
-pärlan i högen var toscanska sangiovesen Poggio Anticos Brunello di Montalcino, som fås från Alkos beställningssortiment för 49,90€. Årgången 2007 börjar vara i sitt esse nu, köp bort!

 Hur som helst så var det roligt att medverka, här är linken ifall nån vill se.

*inte riiiiktigt samma spridning, men nåväl

5 kommentarer:

Peppe sa...

Du var förutom skitsnygg också avslappnad och välformulerad. Bra jobbat!

Linda sa...

Tack Peppe, va glad jag blir!

Catta sa...

Vackra Linda, du var så bra! Och vitsi så jag gillar Hjärtevänner annars också!

Anonym sa...

Det var ett roligt inslag med dig, men måste säga att jag får obehag när jag tittar på Hjärtevänner. Tycker M pumpar dem som är med alldeles för mycket. Mycket som man själv ser babblar han bort på ett tyvärr lite klumpigt sätt. Och varför ska de stackars mänskorna efter första dejten vara tvungna att säga så mycket?! Känner myötähäpeä, vad heter det på svenska? sorry det här blev off topic.

Linda sa...

Catta, tack ska du ha! :) Och jo, hela serien är ju så rörande.

Anonym, kanske han har ett sätt som skiljer sig lite från det man är van med, mer "svenskt" liksom? Men ingen av de medverkande verkar nu ta det så hårt, utan verkar vara helt ok med upplägget - vilket väl är viktigast.