12 apr. 2014

Bra beslut

Är jättenöjd att jag sydde det där baby nestet, minns ni? Mina farhågor var nämligen dels att jag inte skulle klara av att sy ett sånt överhuvudtaget, och dels att det sedan skulle visa sig vara onödigt om babyn inte skulle vilja sova i det.

Men det har faktiskt varit i användning varje natt, eftersom vi sover tillsammans- i nestet är hon ombonad och trygg och jag kan slappna av och behöver inte spänna mig för att rulla på henne. Också amningen funkkar bra med henne i nestet, för jag gjorde kanterna såpass låga att det skulle gå att amma över dem så att säga. Endel vill ha mycket fyllning, men då måste man ju lyfta ut barnet varje gång, vilket ju inte är så kul åtminstone nattetid.

Jag blev så ivrig att jag lovade sy ett till min kompis Jenny också, kvalitetskontroll av legitimerad sakkännare inkluderat!

Såhär blev det!

7 kommentarer:

Hanna sa...

Hon är så söt!! <3

Housewife sa...

Så superduper söt! Jag bara smälter! Och jättefint nest!

Sanna sa...

Verkligen jättejättesöt! Jag börjar också tänka att vi behöver ett nest! Beräknat till början av augusti, kanske du vill sälja ert sen? :)

mammaspring sa...

Supersuper söt!

mammaspring sa...

Supersuper söt!

Linda sa...

Tack, tack, jo, jag tycker ju nog det själv också...

Sanna, jo det kan jag göra! Återkom i tid om du vill ha det sen, jag själv har minne som en kråka nu - amningshjärna liksom. :)

smilla.ratata.fi sa...

Herrejee, så fin, man vill ju börja beställa dessa av dig!