15 apr. 2014

Påskkortet anno 2014

Vi har varje år brukat skicka påskkort till familjerna, och eftersom hemgjorda kort har sin charm så har jag försökt pyssla ihop nåt med barnen. Tumtryckskort har varit pop eftersom alla kan vara med och de blir fina oberoende - varken ålder eller talang lägger några begränsningar där.

Såhär blev årets, där de tre puppeninerna givetvis representerar kidsen (varav den minsta bidrog med sin stortå, eftersom jag inte lyckades bända upp hennes lilla knutna näve utan att ta till kraft!):


Här kan ni se några från tidigare år: här, här och här.

5 kommentarer:

Hanna sa...

Men herregud så söta! Jag är helt för lat för att ens orka tänka tanken på att skicka några kort.

Jessica sa...

Enkelt och jättefint! Fast kanske lite konstigt om vi som inte har barn skulle skicka sådana där? ;)

Pia sa...

Jättefina!

Melli sa...

Jättesöta! Vi gjorde också fingeravtryck (förutom Trull som freestylade och istället målade lite..) men jag tvingade ännu dem att göra kycklingar av dem helt själva. :D Därför hann våra inte heller med posten utan ska då tydligen delas ut på påsken. Nu är vi dock bara familjen sjukstuga så får se hur det blir med den saken.

Hoppas ni har en verkligt skön påsk!

Linda sa...

Hanna, jag tror vi hörde till de 0,001% som råkade skicka påskkort - så känn dig inte dålig!

Jessica, haha, jo det kan ju hända! Men tyvärr är mina pysseltips nog på den nivån, och inte för vuxna - mina talanger räcker absolut inte så långt.

Pia, tackar! Jag blev rätt nöjd själv också. Min mamma tyckte kartongen kunde ha varit gladare, typ gul eller så, men jag tycker svart känns riktigt påskigt - vi ska ju inte glömma vad det handlar om, höhö.

Melli, men det är ju bara bättre det, att dela ut dem i egen hög person. :)