10 apr. 2014

En sväng på stan

Förutom återkommande inslag med Bollinger-champagnen, så vet ni som hängt med ett tag att jag också tycker om det danska klädmärket Noa Noa. Igår var jag bjuden på skumppa och godis till butiken på Universitetsgatan, som ägs av min kompis Nela - och med mig hem* kom en kraglös blå skjorta i klassiskt stuk samt ett par solglasögon. Det var förresten första gången jag gick ensam på stan sen lillasyster föddes - väldigt skönt, lite ovant och även en gnutta dåligt samvete av nån outgrundlig och oväntad anledning.
 
Snigeln aka Stylisten Harald, med snäckor och grejs

Detta med amningsvänliga kläder är ju inte det lättaste förresten. Klänningar funkkar ju inte alls, utan det blir väl oftast nånslags amningstopp (gillar boob mest, tycker de är lite smidigare än hm:s och lindex- men attans så dyra) och en kofta ovanpå - och tillsvidare ännu mamma-jeansen för min del. Har ni tips på hur man får omväxling i garderoben utan att spendera en massa pengar? Denhär perioden varar ju inte särskilt länge ändå.

 *var också en runda på Galna Dagarna, men därifrån köpte jag endast lite hårsnoddar och en chokladglass. Förstår inte masshysterin med den tillställningen - VAD hittar folk att köpa där riktigt?

4 kommentarer:

Hannah sa...

Åh, vad härligt med lite egentid. Och skippa nu det dåliga samvetet människa! Det dummaste man kan göra är att göra något kiva - äta en kaka, dricka ett glas vin, vara ensam - och inte njuta av det samtidigt.

Fru F sa...

Vittvinsglas, stavmixer och köksskålar i rostfritt stål :) Jag köpte helt enkelt tunikor på rea i alldeles för stora storlekar (alltså jämfört med normalt) och tyckte det funkade bra. En och annan amningstop hade jag nog också, men de är ju nog faktikst dyra.

Melli sa...

linne/kortärmad topp undertill (inte alltför stram upptill) och så tunika på. Då kan man dra ner toppen och lyfta uppåt lite av tunikan för att bara blotta just passligt mycket för ett bra suggrepp men inte allför mycket för sin lite blygare sida. :)

Linda sa...

Hannah, helt sant. Vet inte varför det liksom automatiskt gick så - kanske för att hon är så liten ännu? Med de större har jag ju absolut inte dåligt att vara om jag är ifrån dem, tvärtom!

Mia, ska rota igenom skåpen, borde nog finnas en o annan lös tunika nånstans...

Melli, bra tips, tack!