6 juni 2010

Vad nu?

Jag har äntligen luskat ut hur man installerar och använder google analytics, och även om den nyvunna informationen jag fått är väldans intressant (inte kunde jag i mina vildaste drömmar ha gissat att nån i Japan, Ryssland eller Colombia läst min blogg, eller på vilka sökord folk hittat mig), så ger den mig samtidigt lite prestationsångest. Måste skriva oftare, måste skriva roligare, måste ha bättre bilder, måste hitta på mer spännande topics - gaaaaaaaaaaaaaaah!!! Särskilt som allt jag vill göra just nu är att snusa bebis och hälla i mig kaffe, det uppstår ju inte precis så mycket bloggmaterial på det sättet.Kunde ju iofs prova med att efterlysa rubriker av er, kära läsare, såsom jag sett andra bloggare göra. Så here goes - vad vill ni höra om?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Snusa du bebis du bara, det är du värd. Roligt att få se bilder på finaste Lykke!

H. Sonja

Ps. Du kan ju blogga om varifrån namnet till din blogg kommer ifrån, det undrar jag.

Maria sa...

Oj, ända från Japan! Jag tycker det är roligast att läsa om helt vardagliga små händelser i bloggares liv. Så fortsätt på samma linje bara :)

Anonym sa...

Bilder är alltid kivogast!

hemMAMAmi sa...

Måste bara säga att vilken SUPERVACKER bild på er!! Om gallupen, jag tycker din blogg är perfekt som den är! Och vin-tipsen är super! :)

Housewife sa...

Jag önskar att höra när och hur du och Snigelpappan träffades? Lykke är så söt, jag bara smälter!

Pia sa...

Skriv om varifrån namnet Lykke kom, vardagen med två barn, storebors funderingar och skillnaden med att bli mamma första och andra gången. Och fortsätt precis som förr! Myky bra!