29 juli 2011

Shopping

Sambon kom hem från butiken, dit han begett sig för att köpa middag, med två paket fryst spenatsoppa och en ny dator. Jag ska försöka med samma trick nästa gång, vad sägs om lite rågbröd, en apelsinjuice och en ponny?

3 kommentarer:

Mia sa...

Haha! Om det är gräsvikens shoppingcenter ni använder er av så sluta genast med det. Den röda butiken ovanför matbutiken är direkt livsfarlig för shoppande tekniknördar ;) H: hon som för tillfället väntar på att gubben ska återvända därifrån.

Ps. Om du svischar förbi porkkalagatan 7 o ser 2 blonda yrväder genom skyltfönstret, kom in vettja, s bjuder jag på kaffe eller en proteinshake.

Linda sa...

Jag vet, jag försöker avstyra shoppingen till vår egen lilla k-butik, men av nån anledning dras han till Gräsviken allt som oftast. Och igår svischade jag faktiskt förbi, men såg bara en mansfigur därinne i skuggorna, och tänkte att det kanske var din bättre hälft - och trampade vidare! Men tack, får jag syn på er andra kanske jag vågar stanna till en stund nästa gång. :)

Nickby rapporterar sa...

Understödes! Dessutom är ponnyn så små att mannen knappt kommer att märka att det slank ner lite extra införskaffningar! Micaela