27 aug. 2012

En Catzo

Jag kör en Ideala Catariina nu för att få lite liv och innehåll i denhär bloggen.

1) Vad är det bästa du gjort i sommar?
2) Din favoritlåt just nu?
3) Vilken hemlighet vill du att jag ska berätta?
4) Vilken fråga vill du jag ska svara på?

Äh, men vi skippar hemligheterna va, för jag har nog inga såna. 

17 kommentarer:

Pia sa...

1) turbohängt med barnen.
2) Mumford & Sons "Little Lion Man"
3) Så lätt kommer du inte undan. Eftersom våra kids frågar oss tokiga på de bus vi gjort som barn så får du också berätta. Ditt värsta bus?
4) jag undrar om du är initiativrik? Och vad brukar du hitta på isf? Vad tog du initiativ till senast?

Linda sa...

Haha! Tack Pia, dig kan man lita på!

Mitt värsta bus är nog då jag som 5-åring hittade en burk målfärg i garaget, och tyckte att vår shäfer skulle göra sig bättre som vit än som svart. Och min jeanskjol med. :)

Och jo, det är jag väl, gällande vissa saker, som att tex försöka träffa vänner och hålla kontakt med folk. Eller lära mig mera om nånting som intresserar mig - som bäst håller jag på att uppdatera mig om nyaste rönen inom marknadsföring och brand management med hjälp av låneböcker. Inte så värst när det gäller att tvätta toaletten eller ta itu med sortering/arkivering av gamla "viktiga papper" som ligger och dräller hullerombuller i lådan.

Helena S sa...

1) Tagit in på hotell i hemstaden för att få tumistid med mannen.
2) Har helt plötsligt börjat lyssna på gamla Gorillaz godingar så just nu sitter jag och nynnar Kids with guns om och om igen.
4) Vad är det fulaste klädesplagg du äger och fortfarande använder?

Linda sa...

Helena, oj det borde jag och C också göra! Hm, fulaste klädesplagget är väl ett par thailändska, lila harembyxor i tunn trikå - galet sköna att glida omkring i hemma efter kvällsduschen till exempel! Men snygga, njää.

Östermyran sa...

1. Jag är en kakka mamma nu, men jag måste väl säga slöveckan i Turkiet på tumis med min sambo - som på samma resa blev min förlovade. :)

2. Shit... favoritlåt vet jag inte om, men jag gillar Heli Kajos Jos mä kuolen nuorena.

4. Din senaste aha-upplevelse? Och nej, jag menar inte den norska popgruppen, höhöhö.

Hanna från Nagu sa...

1) Det att jag gjorde semestern till en semester - inga "måste hit-o-dit" utan vakna på morgonen, se ut, och sedan fundera vad vill vi göra idag. Helt sanslöst skönt! Det enda vi planerade in var en resa till London för att kickstarta hela semestern, ingenting annat!
2) Varierar så otroligt med vad jag vill lyssna på jobbet medan jag skriver på publikationer som senare blir en avahndling. Just nu är Roxboxen på topp med Roxettes hits genom åren.
4) Brukar du kategorisera folk? Jag själv t.ex. brukar kunna lägga människor i små fack, som t.ex. goda vänner, ytliga bekanta, kolleger, släktingar osv, och utifrån det släpper jag in dem olika långt i min vardag och privatliv.

catzo sa...

1) Spontanrest till Berlin! Är så himla nöjd med den resan. Sen nästan spontantog jag en stor tatuering på vaden härom veckan, det var också en fin grej.

2) Fitzpleasure med Alt-J är bra. Men annars har jag lyssnat på konstiga saker som grindcore, HC och David Bowie de senaste veckorna. Go figure med den kombinationen.

4) Hur tror du man ska göra för att inte vara så himla rastlös? Är du rastlös? Tror du man kan vara lycklig även om man inte hålls stilla?

fua sa...

1) Skala potatis på bryggan med Evi. Vackraste vyer och roliga samtal.

2) Har en liten Laleh crush på gång fortfarande

4) Vad skulle du jobba med om du bodde i en sömnig småstad i centraleuropa? Var skulle den staden vara?

Mia sa...

1. Att jag var på Åland med dig, det var en av sommarens höjdpunkte. Att fira 10 årig bröllopsdag var också sjukt roligt!

2. Ja här kör vi ännu på med vår kvällsmusik a´la Jack Johnson...som vi har gjort nu i 3 månader (!!!)

4. Är du fri o ledig på fre/lökväll? Ska vi träffas över ett glas vin (eller 2)?

Linda sa...

Östermyran, stort grattis till er! Min senaste aha-upplevelse var nog då jag insåg hur bra det gick att vara utan att blogga i en månad! Det kändes ganska befriande faktiskt, vilket jag inte hade trott.

Hanna, London måste ha varit härligt, dit vill jag också! Var sist då jag var fjorton tror jag... Och jo, tyvärr brukar jag nog kategorisera folk. Vill inte det egentligen, men jag brukar inom en väldigt kort stund avgöra huruvida jag kunde tänka mig att bli kompis med den människan eller inte. Som tur så är jag ändå medveten om att det inte är så smart att döma hunden efter håren, och brukar avvakta lite ändå, för jag har också fått ändra åsikt ibland - folk jag sett upp till har visat sig vara dryga och osympatiska, medan såna jag varit skeptisk till har varit supergulliga och varma när man väl kommit under ytan!

Linda sa...

Catzo, Berlin är inte min favoritstad, det har aldrig liksom sagt klick mellan oss. Men jag såg bilder från din resa, och det verkade ju vara huippulyckat för er! :) Rastlös? Nja, inte sådär rent fysiskt, jag kan bra ligga på soffan en hel dag. Men annars kanske lite, tycker om att ha saker på gång. Ngt jobbprojekt, att se fram emot en träff med bra människor, att planera en resa eller nånting sånt. Är just nu väldigt rastlös och frustrerad med min karriär, och funderar på vad jag ska hitta på till näst, för det känns som om jag måste vidare.

Linda sa...

Fua, åh, små saker är stora saker! Låter ljuvligt att skala potatis och småprata om livet. Om jag bodde i en liten stad på vischan nånstans i världen så skulle jag dels njuta av att bara vara, läsa mycket och planetar en trädgård, och för att få smör på brödet skulle jag kanske översätta, eller skriva själv. Eller driva en vingård! Och då skulle den staden kanske vara i Italien eller Frankrike?

Linda sa...

Mia, jee, vi borde ju absolut träffas och smida nya road trip planer isåfall! :) Eventuellt kunde fredag passa för ett glas eller två, jag återkommer!

Morzan sa...

Bästa med sommaren var familjhäng och remppande och målande både hemma och på holmen. Små saker, som att äta glass i båten på väg hem från barösundsbutiken, att ensam springa en länk i skogen med bra musik, att skratta sig dubbel åt barnens spexande, att se gräsmattan börja växa och att plantera bärbuskar på gården och att dricka några glas vin på terassen efter att barnen somnat.

Är så mainstream att jag just nu diggar Some die young av Laleh och Molly the murderer av Sturm und Drang...

Hur känns det att börja jobba igen? Och när kommer ni hit ut på vischan för att hälsa på?

hemMAMAmi sa...

1. För första gången hade vi ett sommarlov utan måsten, gjorde exakt det som kändes bra just i den stunden, hela familjen tillsammans utan några som helst tidtabeller.
2. Agnes - One Last Time, ååååh är sååå kär i den sången!!!
4. Har du ett smeknamn? Vad kallar dina kompisar/familj dig, annat än Linda?

Linda sa...

Morzan, låter jätteskönt! I motsats till vad jag känner inför jobbstarten. Eller, är väldigt tudelad - ska bli kiva med lite bättre ekonomi igen, och att få lite omväxling från hemmalivet. Men ändå, jag har trivats superbra med vår vardag under de 2,5 senaste åren, så ett lätt ombyte blir det nog inte. Och jag sku så GÄRNA komma o hälsa på er nåt tag! Varför är det så svårt att få ihop sånt, grrr!

Linda sa...

heMAMAmi, sådär hade vi det också - skönt som omväxling! Fast emellanåt kändes det lite trist också, som om toden rann iväg och att man inte uttnyttjade sommarelovet till max liksom. Men det är ju mest mellan öronen den känslan sitter. Nä vet du, jag har egentligen inget smeknamn! Min mamma kallar mig ibland Didi, och nån kompis kan säga Lindis på skoj, men annars är jag nog bara Linda, vilket är riktigt okej!