19 juli 2013

Fråga om simskola, plaskgrupp el dyl

Hörni, kära läsare, vart ska man vända sig om man är intresserad av nånslags lek- och plaskgrupp för en dryga treåring, och Folkhälsan INTE verkar kunna stå till tjänst med sådant förutom i Reso och Närpes (eller var det nu var)?

Har nämligen ett litet vattenmonster som troligtvis skulle njuta stort av dylik verksamhet under höstens trista eftermiddagar, men vet inte var jag ska börja söka. Tidigare har vi ju själva besökt simhallen rätt flitigt med båda barnen, men nånslags lite mer strukturerad vägvisning kunde ju också funkka bra så småningom även för den yngre, som med stor beundran följt med den äldres nyförvärvade sim- och simhoppskunskaper (tänk er BOOOOOOOMB!-plask).

Så säg hepp om ni vet nåt! Och ja, gärna mer detaljer än bara hepp förstås.

5 kommentarer:

Malin sa...

simhallarna brukar nog ordna simskolor men de är ju inte folkhälsan som drar dom utan de är väl stadens/simhallens anställda. kolla på närmaste simhall och deras program. I allafall i Borgå ordnas de. både för simkunniga och icke simkunniga

Mia sa...

Tror att folkhälsan inte har släppt höstens program ännu. Håll utkik i augusti eller gå med i fh (10euro/år tror jag) så får du direkt info.

Anonym sa...

Kolla simsalabim.fi, de har flera olika slags grupper.

Anonym sa...

I Sibbo ordnar medborgarinstitutet lek och plask, kanske arbis också har?
Och sen kan nog Folkhälsan också ha, men höstens program har nog inte kommit ännu för de flesta orternas del...

Anonym sa...

Www.cetus.fi o kolla kurser på svenska. Går bl. A i hagalund