29 sep. 2011

Ur öronen

Det kommer snart vispgröt ur öronen på mig. Jag har ätit det som efterrätt, frukost, mellanmål och lunch i några dagar nu.




Här var några olika skepnader den kommit i.

8 kommentarer:

Tubbs sa...

Vispgröt ur champangneglas! Då är det fest!

Tubbs sa...

Jag skrev fel i förra kommentaren. Jag vet det nu. Mjau!

Linda sa...

Jag har aldrig tänkt på att man kunde ha dem som champagneglas, det är nog helt vanliga dessertskålar egentligen. Men varför inte? Allt som serveras ur glas på fot ser fint ut!

Annak sa...

Oj, jag måste laga. Älskar vispgröt:)

Tubbs sa...

Nej! Jag vet att just dom där skålarna så är någon champagnetillverkarens egna glas! Min vän berättade det. Jag ska ta lite reda på saker! Jaaa!

Tubbs sa...

Min vän sa att de är gjorda i Frankrike, Reims. Vet inte om man skriver stället så där på svenska. Reimsissa valmistettu. Vem sku laga drycka där?

Linda sa...

Oj, det visste jag inte - tur att man har en blogg, får man igen konstatera!

Tubbs sa...

Jag har likadana, fyra stycken. Dom kan användas till så mycke!