3 okt. 2010

Duden

Det är mycket hästar på gång i bloggosfären just nu känns det som. Eller åtminstone är det en hel del av de fina människor vars bloggar jag själv gillar att följa som också de gillar hästar. Grävde därför fram några bilder på min häst från den gamla goda tiden när jag ännu med gott samvete kunde snylta på föräldrarna och inte behövde fundera på stallhyra, veterinärkostnader, hö/halm/sågspån, tiiiid och dylika små faktorer som gör det lite krångligare att vara hästägare i dags dato.

Får jag presentera, finaste Ducke Dunderfält i världen, alias Duke of Knightwood:Jag undrar så var han finns idag, om han finns. Jag blir fortfarande alldeles tårögd när jag tänker på honom. Saknar dig, gubben.

4 kommentarer:

Malin sa...

Leta reda på honom! När jag för ett drygt år sen hittade nu 26-åriga Jakke vid liv och vid god vigör så blev jag så lycklig att jag nästan grät. Kära gamla vän!

Pia sa...

åååh en sån stilig en! Du bara måste detektiva fram honom!

Peppe sa...

Åh fin! Jag längtar så sjukt mycket efter att börja rida igen.

Linda sa...

Malin och Pia: Sambon försökte luska rätt på honom åt mig (som födelsedagsgåva, ville överraska mig) för några år sen, men spåren slutade tvärt nånstans i Österbotten. Men eftersom det var före tex ansiktsbokens tid så kunde jag ju plocka upp ledtrådarna igen nu och forska vidare.
Peppe: Jag med. Kanske kunde jag haka på dig om du har nåt bra ställe i bakfickan?