7 okt. 2010

Snabba Cash - boktips

Såhär är det: Jag hinner inte läsa dåliga böcker, och brukar därför avvakta för recensioner på bra eller åtminstone helt ok böcker av andra. Nu har alltså även jag tagit del av Stockholms undre värld enligt Jens Lapidus, och ger skolbetyget 8. För spännande var den, och så lärde jag mig lite tuff gangsta-slang samtidigt. Ja, jag blev t.o.m. lite intresserad av branschen, lite bättre cash flow* vore inte helt fel just nu.
*som bl.a. kunde riktas på några saxklipp av min slitna man. Maaaaan med långt a, min sambo behöver inte åtgärdas på nåt sätt, han är vid god vigör.

4 kommentarer:

Peppe sa...

Du behöver inte läsa uppföljaren. Den är exakt likadan, men lite sämre.

Sara sa...

Oh, ja, jag vill ocksâ ha cashflow och lite mer gangstaslang i mitt liv!

XX
Sara

Anonym sa...

Hur i all världen hinner du läsa sådär mycky med två barn och allt program du verkar ha?

Linda sa...

Peppe: hade redan knapprat in beställningen på adlibris då jag efter lite efterforskning kunde konstatera att det kanske inte lönar sig, precis som du sa. Började nu på Keplers Hypnotisören istället.

Sara: jo, fast jag är så mesig att jag tror jag överväger några andra alternativ till den businessen ännu.

Anonym: jag ammar ännu en hel del, vilket är en perfekt stund att läsa. Sen åker jag också en hel del buss, då jag också gärna läser. Och medan den äldre är på dagis sover den yngre, vilket också ger mig en stund över till att sätta mig på ett café eller en parkbänk och läsa. Ja, och så kan jag inte somna utan att få läsa några sidor.