15 okt. 2010

Nagelbitarboken

Huh, har läst ut Hypnotisören nu, det gick i ett huj. Kunde knappt lägga ner den för den var så spännande! Enda minuset var att den var ganska rå också, det var lite onödigt våldsfrosseri emellanåt.

7 kommentarer:

SoufiRoxxx sa...

Oj kanske man borde läsa den? :) Jag vill ha en jätte bra bok att sjunka in i nu i höstmörkret!

catariina sa...

Men du, du störde dig inte på Joonas finska härkomst? Vad var han för kuf egentligen eftersom han varken talade finlandssvenska eller ren rikssvenska men hade bott i Sverige i hela sitt liv? Förlåt, men jag kan verkligen inte sluta störa mig på dendär Joona. :) Dessutom var han arrogant! Annars var boken hemskt spenande, måste nog läsa dendär paganiniboken också, bara den kommer ut i pocket.

Linda sa...

Soufi, läs denhär isåfall, den sjunker man garanterat in i!

Catariina, när du säger det så... Men jag var så inne i handlingen hela tiden att jag inte analyserade karaktärerna desto mera. Och jag väntar också på Paganinikontraktet i pocket, dröjer det månne länge ännu?

catariina sa...

FÖRRESTEN, oh du vinlida! Jag ska ha middag ikväll och undrar: vad ska man ha för dricka till en mastig chokokaka? Och då menar jag MASTIG. Och till förrätten som är räkavocadojuttu på malaxlimpa? Nåt bubbligt? Finns det nå kiva skumppadrinkar man kan blanda till?

Linda sa...

En Commandaria kunde vara gott till chokokaka. Eller ett sött skumvin, kanske en Asti? Åh, det är tortyr att tänka på sånt just nu, det börjar vattnas i munnen!

Jenny T sa...

Inatt kl 01:00 läste jag slut samma bok i skenet av stearinljus då stormen tagit vår ström. Spännande från början till slut.

Mia sa...

Jsg tyckte boken var stundom lite klumpigt skriven, lite som ett filmmanus...som om man klippt bort här o där för att filmen ej skulle bli för lång? Handlingen var sjukt spännande, så jag sträcktläste boken trots vissa irritationsmoment.