17 dec. 2010

Back in the days

Vid kvällsgröten bläddrade jag förstrött i den nyaste Martha-tidningen som kom med posten.

Så gjorde även liten.

Jag upptäckte inte bara min egen glögg-artikel, utan även...

...en stor matartikel av Karin & Mango, samt...

... några kloka ord av Peppe!

Det slog mig att det ju är helt som förr i världen. Fast ja, man har väl fått några år till på nacken då, när människorna är de samma men den hippa city-blaskan bytts ut mot Marthornas föreningstidning.

6 kommentarer:

Sonja sa...

Ljuvligt! Visste inte ens att Martha är så in! Det säger mer om mig det, måste genast få tag på ett ex, var?

Linda sa...

Jag hade ingen aning heller! Jag tror du måste gå till redaktionen och be om ett exemplar, eller kolla på bibban. Jag är inte med själv, men får den hemskickad eftersom jag skriver där. Eller kom hit på kaffe nån dag!

Sonja sa...

Vi kommer gärna, men vi kan ta det efter jullovet. Håller på att hitta en ny rytm åt Saga: "sova-bara-en-gång-om-dagen" rytmen. Hon har nämligen fått för sig att vara vaken till tio på kvällen och det orkar vi inte riktigt med... Få se hur det går, men vi kommer gärna till er! Skoj.

Linda sa...

Jamen kiva, vi kollar efter nyår då!

morzan sa...

Har faktiskt funderat på att bli martha och nu fick jag ju en ytterligare orsak! (Den andra är att jag hoppas bli bjuden på mycket fester och så ;)

Linda sa...

Morzan, jag har också funderat på det, men känner mig väldigt tudelad - tror det skulle förlösa en major ålders- och identitetskris hos mig. Så jag väntar lite till.