24 feb. 2013

DIY målare därute, se hit!

Kan man göra nåt skoj av en sånhär ful grej? Finns det en räddning, eller är det bara att slänga/sälja/skänka bort?

4 kommentarer:

Helena S sa...

Sanda, måla om i nån fin färg och byt knoppar! Passar väl till ett barnrum?

Tove sa...

Måla är en idé, att fynda överloppstapeter i tapetbutik och dekorera utsidan med det är också en idé. Grundmåla och fixa en snygg schablon på toppytan av byrån. Tycker att den har det där lilla extra på lådorna, kunde var en kul grej att highlighta dem på ngt sätt? Men om det känns att ei jaksa-ei kiinnosta så sku jag nog bara försöka sälja eller ge bort :) Att stansa på tyg är också en kul grej men inte lika tåligt som förg/tapet. Lycka till! :)

Linda sa...

Ja alltså först tänkte jag slänga den, men vid närmare eftertanke så nehöver man väl alltid en liten byrå nånstans? Tex till barnen? Tror jag ska gå lös på den med lite färg - om det inte blir bra så är det ingen stor förlust.

Tove sa...

Såg en bild på en byrå i Hus och hem, där de hade klistrat (plastat?) olika sorters tapet med skojigt mönster på utsidan av lådorna, det kunde ju var en grej att måla själva byrån men tapetsera lådorna? ..sen är det ju trendigt med alla dessa inredningstarror som bl.a finns på Ikea men säkert på andra ställen å..Hursomhaver så tror jag det blir rikti fint!