26 sep. 2013

Min första Liv-box

I augusti bestämde jag mig för att prova på Liv-box, ett fenomen som jag läst om i otaliga bloggar, och där motsvarigheten i Sverige heter Glossy box. Känner ni till det? Det går ut på att man får en litet urval skönhetsprodukter hemlevererat en gång i månaden. Jag är nämligen urusel på att skaffa skönhetsprodukter överlag, och håller mig oftast till gamla beprövade favoriter, så jag tänkte att det kunde vara ett skoj sätt att lite skämma bort sig nu när det är såpass många andra lyxigheter man måste avstå ett tag från (gott vin, parmaskinka, brie, snygga kläder och whatnot) och när man dels inte riktigt känner sig så  fin och smidig alla gånger när magomfånget envisas med att öka (är nu i v17, majgaad, det är ju snart halvvägs!).

 

Det gick inte riktigt så smidigt som jag tänkt mig – inget paket hördes av trots att september började närma sig sitt slut. Så jag mailade kundservicen och frågade var mina grejer höll hus. De skickade snabbt paketet pånytt, och de flesta produkterna där såg helt lovande ut. Ögonskuggan var dock något av en katastrof – dels var den gnistrande lila (trots att jag i min registreringsprofil fyllt i preferensen “naturlig look”) och dels var den helt smulig och sönder. Jag mailade dem alltså igen, och nästa dag fick jag ett nytt litet paket med inte bara en ny, motsvarande skugga som var i en mer jordnära nyans och hel, utan också en extra liten palett, som plaster på såren. Och därtill ett vänligt handskrivet kort där de beklagade de missöden jag råkat ut för.

 Såhär ska man sköta sin kundservice hörni. Jag förlåter dem allt, för jag tycker de svarat så snabbt och snällt på mina klagovisor, och tänkte därför också, som gentjänst rekommendera dem här på bloggen – även om skönhet som sagt inte hör till mina stora intresseområden vanligtvis.

 
Nån annan som redan testat?

6 kommentarer:

Hannah sa...

Jag har beställt på Livboxen sen i våras och är helt nöjd överlag, dock varierar kvaliteten på innehållet ganska mycket. En månad får man riktiga grejer och andra gånger är det mer prover och sånt. Men alltså, en kiva extralyx för en billig peng.

Hanna sa...

Jag har också beställt boxen sen maj tror jag. Varje gång bestämmer jag att nästa box är sista boxen men så råkar det just komma något jättebra den månaden och så fortsätter jag prenumerationen....

Anonym sa...

Jag har också beställt boxen sen våren. Har varit riktigt nöjd! De e faktiskt rena rama lyxen :)

Catta sa...

Blir så glad av att höra att nån sköter sin kundservice så bra. Ska snart skriva ett inlägg om hur man INTE ska sköta sin kundservice... Murr.

Linda sa...

Hannah, jag hoppas på snäppet mer innehållsmässigt nästa månad, det var lite på magra sidan nu på nåt sätt. Men bra om det varierar, då finns det ju en chans ännu.

Hanna, får se hur länge min prenumeration varar! Har det kommit nåt du verkligen gillat hittills då?

Anonym, nå det är just det, det känns så lyxigt när det bara landar i din tambur en vacker dag - nästan som en present! :)

Catta, väntar på ditt inlägg!mammaspring.com sa...

Vad kostar det alltså?