27 maj 2011

Fredagens drinktips

Ingen har ju sagt att fredagstipset alltid måste gälla ett vin, och eftersom det är min blogg så är det jag som är the boss här. Jag gillar nämligen även drinkar ibland, men tyvärr är det sällan jag har energi eller inspiration att ställa mig och börja skära lime, hacka myntha eller tömma tio islådor för att få ihop till en hygglig grogg. Då är det riktigt behändigt med färdiga blandningar på burk.Man måste bara skilja agnarna från vetet, för det finns en massa blask därute också. Till vänster ser ni en fräsch gin&tonic från Greenall´s för knappa 3 euro. Den är behagligt syrlig och uppfriskande, och smakar som en GT ska göra. Till höger har ni Olvis Mojito lonkero, med smak av myntha och lime. Den klår inte en riktig mojito på långa vägar, men är ett helt okej substitut för den late.

4 kommentarer:

Helena S sa...

Den där G&T:n brukade jag smutta på på tåget när jag helg-pendlade mellan London och Chesterfield i början av detta århundrade. Fräsch blandning!

Linda sa...

Jo, jag tyckte också uppriktigt att den var riktigt bra!

Anonym sa...

Jag älskar gin tonic, men har aldrig ingredienser hemma när jag får för mig att fixa drinkar. Så jag ska prova den där, det vore ju perfekt att ha en eller två i kylskåpet på lut!

Neta

Anna L sa...

Tack för tipsen, är lite skeptisk till sånadära drinkar på burk, men kanske jag vågar mig på gin och tonicen nu i alla fall! :)