16 feb. 2010

Viktigt meddelande till intresseklubben!

Såhär duktig brukar jag vara vid lunchdags här på jobbet. Ja, när det kommer till själva lunchandet alltså, inte vad gäller att jobba frenetiskt och slita hem pengar till Ab Arbetsplatsen Oy kanske. Här har vi dagens meny: supergröt gjord på ekologisk havre- och quinoablandning, serverad med fettfri mjölk och en apelsin on the side.Vet ni vad quinoa är förresten? Jag var inte helt säker, det enda fakta jag besatt för en stund sen var att det är jättejättejättebra för en. Men nu vet jag lite mera: ttp://sv.wikipedia.org/wiki/Quinoa

2 kommentarer:

Daniela sa...

Hmmm jag är dålig på det här med kommentarer men måste säga att både lättläst och intressant blog. Trevliga små tipps, passligt med bilder och inga tråkiga radiramsor och onödiga detaljer. Har aldrig följt med någon blog, men nu tror jag att jag skall göra slut på den traditionen. Tyckte genuint om den och drömmande och råddande är alltid bra!

Linda sa...

Tack söta du! Roligt att du gillar den. Som sagt skriver jag nu mest för egen ros skull, men visst är det roligt med lite feedback ändå!