28 okt. 2010

Två ytterligheter

Det är så synd att man ska tvingas utsätta sig för detta:



Jag avskyr deg som kladdar på fingrarna,
knådning är så inte min grej *ryyyyyys*



...för att få detta:

Nybakta semlor med ett tjockt lager av riktigt smör
på, kan man komma närmare det kulinariska himmelriket?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du är som tar dig tid att baka med och för dina barn!

Anonym sa...

Då har du fel recept. ;-)

Pröva det här: http://bakformen.blogspot.com/2010/03/jag-kan-baka-pain-de-martins-semlor.html

Ok, det fastnar lite på fingrarna om man inte mjölbehandlar dem först.

Linda sa...

Anonym: duktig och duktig, jag tycker det är så gott bara! :)
bakformen: ska ta och kolla in, tack!

Anonym sa...

Jag rekommenderar Martin Johanssons bok 'Enklare bröd' (han har också bloggen Pain de Martin), hela boken är full med knådfria bröd och de är supergoda! Boken är utgiven av Natur&Kultur.