Har ingen aning om hur länge det tar att fixa mjöd, men din variant ser supergod ut (hälsningar hon som brukar rynka på näsan åt mjöd)
http://www.tasteline.com/recept/Finsk_Sima_till_Valborg__ska_ej_forvaxlas_med_mjod__2hälsningar av en SimatantGör din sats idag -och lämna den framme i rumstemperatur först
Visst hinner du! Som här ovan också skrevs så kan du ha den i rumstemperatur så blir den snabbare klar!
Tack, vi håller tummarna!
Skicka en kommentar
4 kommentarer:
Har ingen aning om hur länge det tar att fixa mjöd, men din variant ser supergod ut (hälsningar hon som brukar rynka på näsan åt mjöd)
http://www.tasteline.com/recept/Finsk_Sima_till_Valborg__ska_ej_forvaxlas_med_mjod__2
hälsningar av en Simatant
Gör din sats idag -och lämna den framme i rumstemperatur först
Visst hinner du! Som här ovan också skrevs så kan du ha den i rumstemperatur så blir den snabbare klar!
Tack, vi håller tummarna!
Skicka en kommentar