10 apr. 2010

The Far East

Gjorde ex-tempore en liten road trip österut idag. Borgå, och speciellt gamla stan då, är verkligen jättemysigt - sku det inte vara åt "fel" håll kunde vi bra bo där.


Se bara så glad jag ser ut.


Och ännu gladare då det vankas mat.


Sniglar med vitlöksblommor åt undertecknad, svamprisotto och chévre åt bättre hälften.


Dethär är han jag menade just, ifall ni inte förstod då jag skrev "bättre".


På Paahtimo får man också te. Har blivit så gamylig av mig att jag oroar mig för nattsömnen, och tackar nej till koffein efter kl 17.


Och sitter man ute kan man kolla isflaken dundra förbi (sambon blev så intona att han lekte med tanken att filma dem, tills jag strängt förbjöd honom) och krascha in i bron brevid - det gjorde vi, tills vi blev så yra och illamående att vi beslöt oss för att åka hemåt igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

För mig som läsare låter det som en ex tempore -trip (fast nu kan det ju hända Ni har planerat resan i långa tider men anyway..) och de är ju de bästa! Jag besökte den senast för snart sju år sedan, lovade att återkomma varje år för att insupa den ljuvliga atmostfären...Duktiga Ni!

Och Ni ser såååå avslappnade och söta ut! Lycka till med bebis, när tänker den komma?

Hälsar skäri...nej inte -tant ännu. Kanske möjligtvis skäridam då ;)

Linda sa...

Vi vaknade på morgonen med insikten om ett relativt oplanerat veckoslut, och bestämde oss att Borgå stod på turen - senast var det väl kring ett år sen. Ex tempore rules. :)
Och tack, tillsvidare är vi nog utvilade och pigga. Om en månad kan det ju vara helt andra bullar däremot. Örnen borde landa i medlet av maj, spännande!