12 juni 2012

Min heta date

Jag och Christoffer firade på lördagen att vi nu genomgått en av de berömda cyklerna ett förhållande lär gå igenom, och gick och äta middag på tumis på Blanko i Åbo. Det var nämligen där vi träffades då det begav sig för precis 7 år sedan.

 

Även denna gång satt jag på terrassen och smuttade på ett glas vin och väntade på att hans buss från Helsingfors skulle anlända. Även denna gång beställde vi ett gott rödvin och den där goda lammpastan som köket är berömt för. Men sen var det ju endel detaljer som skiljde sig - fjärilarna i magen var utbytta mot en enkel och rogivande visshet, barrundan efteråt involverade inte bara alkohol och rock n roll utan även en kopp te och ett parti schack, och mot midnatt släntrade vi ganska trötta hemåt. Men dock hand i hand, och fortfarande kära.

9 kommentarer:

Pia sa...

Ni är så fina! jag borde också ta min make på en riktig dejt, att äta köttbullar i Vasamusét räknas liksom inte.

Linda sa...

Tack Pia! Och det ska du verkligen göra. Har ni testat den där mexikanska, Patronas, som alla dillar om redan? Vi har försökt ett par gånger, men hittills aldrig kommit ihåg att boka bord, utan bara promenerat in och fått svänga i dörren.

Anna sa...

En söt bild på er, och grattis också för det var ju inte illa pinkat med sju år!

Peppe sa...

Ah KÄRLEKEN!! Ni är ett mycket fint par.

Sonja sa...

Ni är så söta. Stort grattis!

Linda sa...

Anna, tack! Jag hoppas på minst tiofalt lika många till!

Peppe, tack vännen.

Sonja, tack!

Helena S sa...

Ååh så jag väntat på detta inlägg! <3

mia sa...

Så fina ni är! Grattis!

Linda sa...

Helena, hoppas du inte väntade dig några juicy details, haha!

Mia, tack, och tack! :)