13 juni 2012

Om bäcken och att säga hej när man kommit över den

Minns ni då jag för en tid sen klagade på hur trött jag var, och på hur dåligt tösen sover?  Nu har vi gjort en del förändringar gällande sovarrangemangen, och kolla - ingen spjälsäng mer, utan ett nattduksbord! Halleluja!

 

Förutom att jag värderar sängläsning med tänd lampa och ro att koncentrera sig alldeles otroligt högt, så har jag även fått sova riktigt bra de senaste nätterna, vilket ju är totalt oslagbart för en människas psykiska hälsa. Några gånger per natt har vi turats om att gå och titta till henne, men jag känner mig som ny nu, det är helt fantastiskt. Och... detta kommer knappast att fungera då det är min tur... men maken har nu lagt henne några kvällar i rad så att han lagt ner henne, sagt godnatt och gått ut i vardagsrumssoffan och sitta - och detta utan att himlen fallit ner över varken henne eller oss.

Snart kommer huset att börja brinna, eller så kommer ryssarna och tar oss, för så här bra kan det inte gå helt utan värre mankemang. Eller så har vi bara varit dumma i huvudet som inte fattat att testa det här tidigare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bara en liten fråga: hur gammal är hon? Vi har lite samma problem med vår son (snart 15 månader) och funderar på att flytta honom ut från vårt sovrum.

Ok, nu hittade jag svaret :) Lite trött är man nog när man inte får sova ordentligt...

Linda sa...

Hej anonym! Hon har alltså just fyllt två. Först tänkte vi vänta tills hon skulle börja sova bättre, men sen beslöt vi oss för att vända på steken - vilket för vår del verkar vara ett bra drag. Lycka till, och må sömnen vara med er! :)