2 mars 2014

SnadiStadi eller vin?

Idag satt vi några timmar på SnadiStadi och sörplade kaffe och bläddrade på internet medan barnen förlustade sig. Dötråkigt, men rätt ok för en takatalvi-dag som denna. Mer än så ids jag inte orda om det, utan tänkte istället glädja er med ett litet modest vintips, som ju förekommit rätt så glest här det senaste året.


Jag skrev nångång i tiderna om det vita Savia Viva i tidningen Papper, och håller fast vid min åsikt om att det är ett rätt prisvärt "ha i kylen -vin". Igår hade maken hämtat hem en flaska ekologisk Savia Viva Tinto, och efter att jag smuttat lite på det (jo, det har faktiskt hänt att jag smakat lite från hans glas nån gång) kunde jag konstatera att det hör till samma kategori. Mångsidigt, förmånligt (8,26€), mycket lättdrucket och sympatiskt - men ändå välgjort och inte tråkigt. Passligt mjukt och mustigt i samma paket utan att vara syltigt och liksom för mycket. Tex Malin och Pia, tror ni skulle gilla!

5 kommentarer:

Malin Bonn sa...

Sait ylipuhuttua!

Pia sa...

Åh, tack!! Stod senast igår i Alko med kidsen och skrapade mej i huvudet. Kidsen drog i mej och förkunnade högt att de hittar till Footmark-hyllan (nolonolo) och jag försökte vara nytänkande och valde på måfå. Nästa gång tar jag det där.

Anonym sa...

Tack för tipset, var i en liknande situation som Pia här ovanför på fredagen, och kan berätta att valet inte gjorde oss nöjda. Nästa gång ska jag prova det här istället!

mammaspring sa...

Smakade det också (ähum) och det var faktist bra!

Linda sa...

Jee, roligt att nån fortfarande reagerar på mina tips, trots att jag inte är den hottaste vinkännaren i stan mer. :)