1 mars 2014

Fölisön i mars

Äntligen mars! Och solsken! Efter frukost packade vi ner termosar, muffins och filt och åkte till Fölisön. Vi tog faktiskt en vända via butiken också, för att köpa bröd till änderna (ankorna?), men både de och ekorrarna måste ha tagit en sista-minuten söderut, för endast en handfull andra djur än hundar syntes till.

Kan detta vara första syskonbilden med alla mina tre småttingar?

Gräsviken i bakgrunden

Utflykten landar inte på topp-tio-listan över mest idylliska, gnället om när vi skulle öppna matsäcken började nämligen genast då vi knatat ut på bron, och fortsatte i vem som skulle få köra vagnen, i vilken fart detta lämpligast sker och så vidare*. Men väl framme på udden var det ganska skönt att slå sig ner och stänga ögonen en stund, för solen värmde faktiskt kinderna en smula redan.

*vid närmare eftertanke så är det fullt möjligt att ekorrarna hörde oss ren på långt håll, och uppsökte skydd snabbt som attan medan de tänkte "oh no, inte dedär igen"?

2 kommentarer:

Nadia sa...

Ser mysigt ut ändå! Det där gnället låter ytterst bekant, suck! Fin din layout på bloggen blivit förresten!

Linda sa...

Jo stundvis var det riktigt mysigt - och i de ilskna stunderna, då svetten rinner längs ryggen och kinderna blossar röda tar man ju inte upp telefonen för att instagramma, hehe. Och tack!