26 mars 2014

Vagnpremiär

Jag sitter fortfarande mest och ammar hela tiden med mitt lilla bröstplåster till dotter, men kan inte klaga - inte åtminstone så länge mannen är hemma, för han har varit verkligen oumbärlig i den här ekvationen när det kommer till markservicen med mat, tvätt, butiksgående osv.

Väl nerbäddad!

Idag kom vi iväg ut på vagnpromenad för första gången (hur är det nu riktigt, vissa pratar om att stanna inne två veckor, medan google tycker man kan gå ut genast då det känns okej?). Vädret såg fantastiskt ut genom fönstret, men visade sig vara ganska kallt pga blåsten, och 20-minutersturen till dagis och tillbaka blev nu kanske inte den mest idylliska. Fröken verkar nämligen inte förstå tjusningen i att rullas, men vi får ta och träna på det, för JAG ser fram emot långa länkar inom snar framtid!

Bytte från sittdel till liggdel på vår gamla Bugaboo Frog. Lite skruttig, men funkkar ännu.
6 kommentarer:

Danni sa...

Vet inte med tider och när man får eller inte får, men när Minea föddes i mars menade vår rådgivare att det är viktigt att börja försiktigt pga allt gatudamm nu på våren, inte så mycket pga temperaturen. Hoppas ni snart får långa och sköna promenader :) Kram

Linda sa...

Ah, bra point - hade jag inte kommit på själv!

Karolina sa...

Grattis till bebisen så här i efterskott! Idag då jag gick till dagis för att hämta Mauno så berättade Lykke att hon har fått en lillasyster som int ännu ens e ett år och därefter böt hon samtalsämne och berättade att hennes pappa har en svart cykel :) Så nu vet jag det också :)

Hanna sa...

Första två tre vagnprommisarna med Hubbe förstod han inte heller förtjusningen, men sen när han blev där kring en månad gammal så somnade han så fort man lade ner honom och sov oberoende hur länge man var ute. Ibland tom tre fyra timmar i sträck!

L sa...

Så roligt att läsa hur ni har det! Vår 1,5-åring ville inte heller ligga i vagnen som baby, men säger bara thank god for manducan :) utan den hade vi varit illa ute...i den trivdes (och sov) han länge, länge, ute och inne.

Nadia Boussir sa...

Klart ni måste ut i vårsolen! Alla gör ju som de gör. Själv har jag alltid varit väldigt dålig på att ta order från andra :P