16 feb. 2015

Disney on Ice 2015 i Helsingfors

Inte mycket annat än sjukor att rapportera om härifrån. Vi har turvis haft hosta, snuva, ledvärk, feber, ögoninflammation och öroninflammation. Men sånt är tråkigt och därför går vi inte in desto närmare på det, utan vi hoppar rakt till söndagens spektakel istället - Disney on Ice.

Snart börjar det!

Vet inte om det var för att jag var milt drogad (och Lykke var ju extatisk av att äntligen få komma ut bland folk igen efter många tråkiga hemmadagar), eller för att sällskapet var suveränt, men alltså jag tyckte det var riktigt skoj! Dyra biljetter, visst, och ännu dyrare krimskramsförsäljning på plats - men otroligt duktiga skrinnare och akrobater, fina dräkter, bra sammanfattningar av storyna (bl.a. Skönheten o Odjuret, Frozen och Rapunzel) och fina specialeffekter.

3 kommentarer:

Helena S sa...

Den där kvinnan som snurrade runt högt, högt uppe inlindad i ett snöre med skridskor på! Wow! Tack för en fin eftermiddag!

Melli sa...

Som Helena var jag också sjukt impad av henne! Som tur hann jag reagera och fick det tom. på video, för här har nog tittats ivrigt på filmsnuttarna också efteråt. Jag tyckte också det hela var jättefint, med pyroteknik och den magiska snön. Våra tre pojkar njöt nog, förutom av den där ena pussen i nåt skede. ;) Uäääk!

Linda sa...

Helena, jo hon var ju sjukt duktig! Tack själva, det var en välspenderad eftermiddag och peng.

Melli, jag försökte ta bilder, men när jag kollade dem hemma var de så usla att det bara var att radera hela högen. :D