Tillbaka i stan.
Det viktigaste med påsken är givetvis födan, så vi börjar med en illustration:
Vi dukade upp lammfilérullader, fyllda med örter, parmesan och parmaskinka, serverade med en grönsallad samt potisgratäng med rödvinssås och svartvinbärsgelé - can´t go wrong there. Sen var vi så övermätta så vi sparade memman till nästa dags rääppiäiset.
Annars bestod påskhelgen mest av diverse slappande. Skönt med äldre och yngre generationer som underhåller varann - ena babblar på oavbrutet med en massa nonsens och är glad över uppmärksamheten, medan den andra enkelt kopplar bort hörapparaten och njuter av friden.
Under tiden sysselsätter man sig själv lämpligtvis med sånthär:
4 kommentarer:
Trots min vegetarinism låter det sjukt gott.
Det var det också - ibland blir jag så positivt överaskad av mig själv. Go me! :) Och vetdu, snart får vi flytta hem igen, och DÅ ska vi bjuda er på middag.
Hej, det var ju samma mat som vi också åt, Pirkka-recept :) Lammet alltså, det var supergott!
Jo, det var från påskens Birka-nummer. Lätt att fixa och ändå lite festligt. Tummen upp från denhär kocken!
Skicka en kommentar