17 mars 2012

Utekväll

Det var en skoj kväll! Nån sa nånting om att Lupolo skulle ha fått ett omnämnande i Michelin guiden, och nu när jag kollade upp det så blev jag lite förvånad att se att det faktiskt stämde. Jag tycker nämligen varken maten eller servicen var nånting att hurra för. Det var såsande med beställningen, servitrisen kunde inte berätta nånting alls om vinet, inte ens druvan (jaja, jag är nu sån som tycker om att fråga lite, kanske var det mitt eget fel) och den vietnamesiska burgaren* var lite på trista sidan faktiskt.

Men sällskapet uppvägde ju, det var jätteroligt att se alla, både nya och gamla ansikten. På bilden skymtar Pia, Olga, Peppe, Softy, Henrika och Mia. Nu måste vi alla ut med förstoringsglasen alla för att smälta snön, så man kan inleda terrassäsongen tillsammans, eller va?

*fick plötsligt en flashback från min förra födis, och måste gå och kolla vad jag då tyckte (i kommentarsfältet)

9 kommentarer:

Lilla Mia sa...

Tack för sällskapet igår!
Du borde ha ätit pastan, den var god! :)

Fager Dam sa...

Jag tyckte inte mina smårätter heller var så speciella, alldeles gott men jag hade väntat mig mer. Och såsig service. Men roligt sällskap i allafall!

Peppe sa...

tack för utmärkt sällskap! synd att jag satt så långt ifrån dig.

Malin sa...

Jag kan ju inte uttala mig om servicen under kvällen, men det var i alla fall väldigt ansträngande att deala med dem före tillställningen. Fick inte känslan av att de ville ha dit oss alls. OCH SÅ ENVISADES DE MED ATT KOMMUNICERA ENBART MED VERSALER. Det är alltid lite jobbigt.

Men som tur är det ändå sällskapet som räknas :)

Vass som nålen sa...

Det var verkligt roligt att träffas! Terrassäsongen får gärna komma väldigt fort :-)

Softy sa...

Tack för en jätterolig kväll! Det var så kul att få träffa er alla! Nej, tyvärr övertygade inte Lupolo denna gång. Det var synd för jag har tidigare gillat stället jättemycket. Terrass, ja!

Pia sa...

Jätteskoj att ses!

mia sa...

Nu var jag ju inte där på träffen, men råkade besöka stället följande dag och trots att smårätterna övertygade hade jag nog aldrig trott att stället skulle ha fått ett omnämnande i Guide Michelin! Varmrätten var högst "perus".

Linda sa...

Ja, det var en kul kväll - nerräkning till terrasshänget börjar nu!