30 mars 2012

Utmanad

Min man kastade igår kväll fram en utmaning till mig, som jag antog*. Vi ska logga ut, leva mer, prata mer, läsa mer, bara vara** - i en vecka. Varken telefoner eller datorer ska fingras och knappras på efter arbetstid, om det inte är nåt akut. Slösurffande bannlyses alltså från och med måndag eftermiddag, men eftersom vi åker till landet idag tror jag att jag tar språnget ut redan nu.


Hej världen, här kommer jag! Och dehär två busrumporna tar jag med mig.
Ha ett skönt veckoslut ni alla därute - ät, drick, kramas, läs en bra bok, ta en promenad och sov gott, så hörs vi senare.

*med långa tänder
** som Mami, bara att hon gjorde det på det modiga sättet, fullt ut

6 kommentarer:

Helena S sa...

Vi började med samma för ett par veckor sedan! Funkar!! Eller, ibland får de komma fram efter att barnet har lagt sig men jag brukar låta bli. Njut!

marica sa...

Åh, njut. Det där borde vi göra med. Slösurfning är av ondo.

Östermyran sa...

Det är ganska skrämmande att en vecka utan datorer etc känns - såhär på tankesnivä - som en helt jäääättelång tid. Och samtidigt som en sjukt bra idé. Ha en skön vecka!

Hanna sa...

Hej, kan du meila mig så får du några recept, om du vill ännu vara med och testa dom?

Ha en kiva kväll!

hanna.gullichsen@gmail.com

Linda sa...

Helena, men vad ska man göööööra nu då?

Marica, mm, men ganska roligt ju också.

Östermyran, som tur gällde detta förbud enbart kvällstid, så här sitter jag nu och knapprar på som om det gällde livet. :)

Hanna, ja! Ska bli jätteroligt!

Mrs Aquarius sa...

Låter som en riktigt bra utmaning, i synnerhet i dagens läge när det verkar som om vi alltid har nån sorts skärm (telefon, dator, TV) framför oss!