1 mars 2012

Wordfeuds skuggsida

En vän berättade nyss om hur det titt som tätt ploppar upp en bild av en penis eller en naken människa i hennes telefon. Detta då det enda hon söker är en wordfeud-opponent. Att sen istället för snillrika orduppbyggningar få snuskiga förslag känns lite tröttsamt. Fast sen lär det finnas av dem som direkt trycker på resign-knappen, de som bara vill visa upp sig och sen försvinna. Vet inte vilket som är att föredra, men jag tror jag fortsätter pina mina bekanta som begått misstaget att en gång spela med mig - ni är nu på min vänlista och där kommer ni att förbli!

Mitt hår är inte riktigt så risigt som det ser ut på bilden,
utan det är okammat och vått. Basånivet.

Ni som vill spela, snigelnharald är på hugget!

3 kommentarer:

Pia sa...

jag klarar inte av wordfeud, fast jag annars är en hejare på ord. Men tanken att nån väntar på mitt drag ger mej handsvett och så kontrar jag med hjärndöda ord som "på" och "nu". Min karriär blev lika kort som mina ord. Blev så nervös av hela appen att jag måste deleta den.

Carita sa...

Tack för varningen... började spela Wordfeud för några dagar sedan. Kommer ju en massa reklam men jag trycker bara "skip"... o har inte fått penisbilder än...

Linda sa...

Pia, jag är inge vidare på det, men struntar i det för det är så roligt ändå! Och jag tycker det är just det som är bra, att man får spela i lugn och ro, det gör inget om spelet tar länge.

Carita, de kommer inte som reklamer, utan det kan vara den man spelar med - om man inte spelar med nån bekant utan väljer nån okänd människa från nätet.