5 sep. 2012

Chop or not?

Jag är så i valet och kvalet nu, att jag bönfallande vänder mig till er - snälla hjälp mig med mitt hår, ska jag klippa eller inte, och isf hur? Såhär ser jag ut i dags dato:


Imorgon har jag nämligen tid till Loisto, en utmärkt salong på Högbergsgatan. Om ni varken kan säga bu eller bä lägger jag min kalufs öde i Ilonas proffsiga händer, men en liten känsla om vad som kunde vara snyggt vill jag gärna ge henne ändå. Förslag?

Bakgrunden till att jag brännt alldeles för mycket av min hjärnkapacitet på en så trivial sak som denna är att det hänger ihop med min börjajobba-ångest. Slutet på vårdledigheten är nära, och jag vill se sval, välvårdad och förtroendeingivande* ut när jag ska börja tjäna ihop mitt eget smör till brödet igen. Innerst inne är jag glad om jag ens hittar till vårt kontor mer, men det behöver inte synas utåt som ni säkert förstår.

  *läste just i en bok att man ska skippa "Alice in Wonderland -looken" om man vill vara en framgångsrik businesskvinna, vad säger ni om det? Blir man inte tagen på allvar om man ser för flickig ut?

6 kommentarer:

Sara sa...

Hur skulle det vara med en lång page, längre fram och lite kortare bak? (Det skulle jag ivf köra direkt på om jag någonsin skulle komma mej ur pannluggsåldern.)

Pia sa...

Gör som jag om du är osäker; kapa 10 centimeter. Tar bort riset, ger ovanligt mycket lyft och snart har du längden tillbaka om det inte känns okej. Saras page-idé lät också bra!

Hanna sa...

Jag brukar också göra som Pia. Klippa rejält men ändå så att håret går fast där bak om man inte orkar föna och fixa. Det blir säkert en bra jobb-look också. Passlig page :)

Linda sa...

Men page, tycker ni det? Är inte det världens tråkigaste frisyr ungefär? Nå, iofs är det inte "spännande" jag eftersträvar heller. :)

Helena S sa...

Jag tänkte precis som Sara!

Sara sa...

Du är snygg! Och page är ju fint, men om du är som jag som blir galen om du inte snabbt kan få undan allt håret från ansiktet medelst hårsnodd så funkar det inte. Lugg, ja!