15 sep. 2012

Nostalgitrippen och drömmen

Efter en sväng till Habitare-mässan och snabb sushilunch i stan med Helena,där jag fick känna mig urban och barnfri en stund, slungades jag tillbaka till tonårens hästdoftande tillvaro då vi besökte Allu-ponnyn på eftermiddagen.

Här sitter jag nu med stark abstinens och längtan efter en svunnen tid. Min dröm är att skola samtliga familjemedlemmar till någorlunda kapabla ryttare (så de hålls på i varje fall) och dra iväg på en ridresa nånstans, inom de närmaste 10 åren kanske. Fast så länge orkar jag nog inte vänta, men kanske jag får Pia och Malin med? Peppe perhaps? Något sånt här skulle jag gilla, detta skulle också funkka fint, eller kanske dethär? Ja, det mesta faktiskt, bara hästarna är välmående, man kan få ett litet glas vin nånstans emellanåt och sällskapet är trevligt. Jag är inte kräsen alls.

4 kommentarer:

Pia sa...

Åh! Jag är inte alls kräsen heller! Samma kriterier som du och stort plus för bra sällskap. Jag är så med! När kan vi åka?

Malin sa...

Jag är snål på det här: http://www.youtravel.fi/vaellusmatkat_2012/kroatia_ratsastus_esittely.html

Men fan att jag ska vara så fattig!

Peppe sa...

Jag är SÅ med!

Linda sa...

Fantastiskt! Nu måste jag bara börja jobba och tjäna ihop lite smör på brödet, så åker vi. Kroatien låter alldeles superbt, jag är med på det - nästa höst?