26 sep. 2012

Egyptiern

Häromdagen stannade vi till vid egyptiern i Kottby. Vi åt moussaka, lammkotletter och falafel-fuul, lyssnade på ägarens historier och njöt av stämningen inne i den pyttelilla, stökiga restaurangen. Det ska ni också göra nån dag, tycker jag!

Moussaka
Kille på väggen
Kryddkaffe
Lamm
Rykande, hemgjort bröd

7 kommentarer:

Mamma sa...

Ville bara meddela att din nya header gör så att det inte går att komma till din blogg från blogger utan bara till enskilda inlägg. Vad jag menar är att du behöver en rubrik. Något man kan klicka på. :)

Malin sa...

Oj, dit måste vi ju också gå och värma upp inför vår januariresa!

Jenny sa...

Jo, där får man verkligen god mat.

Linda sa...

Mamma (min?), jag försökte ordna saken, men gjorde det väl inte ett dugg bättre nu. Eller?

Malin, ja, det ska ni göra! Men det är inget fancy alls, snarare lite fast food-ish, fast tvärtom - om man vill ha tex lammasruukku får man vänta i 45 minuter, för de gör den liksom på riktigt från scratch och tar inte den från frysen.

Jenny, och gubben är ju så trevlig också!

hakuna sa...

Jag kompar din föregående kommentar, jag har varit där flera gånger och det är verkligen inte fast food. Ibland är det faktiskt så att han läser tidningen färdigt innan han ens börjar röra vid maten. Men gott är det, som varning för känsliga så kan jag säga att en del rätter verkligen är kryddstarka, och då gillar jag stark mat. Men en mysig liten håla, Helsingfors äldsta egyptiska :)

Mamma sa...

Jo, nu är de bättre! Och nej, jag är inte din mamma. :)

Linda sa...

hakuna, och enda, vad jag förstått?

Mamma, bra! Och bra! :D