9 apr. 2014

Färdmedel för två

Mina barn har ju såpass stor åldersskillnad (mellan äldsta och mellersta är det 5 år, och mellan mellersta och yngsta 4 år) att det aldrig varit aktuellt med nånslags tvillingvagn eller syskonvagn eller vad det kallas, men nu när buggans sittdel skulle bytas tillbaka till liggdel fick vi nog tänka till lite.

Visst är storasyster duktig på att promenera, men det går förbenat långsamt, och IFALL det skulle bli protester är det inte roligt att behöva bära ett så stort barn under armen och samtidigt knuffa vagnen. Parentes: hon blev ju plötsligt, som genom trollslag, så mycket längre och tyngre när hon fick ett litet syskon - över en natt verkligen, man blev ju helt paff! Parentes slut.


Hon ääälskar den gröna Liberoväskan, jag däremot...not so much.
Nå, ett ståbräde kändes även det lite onödigt, så lösningen blev cykeln. Helt perfekt om ni frågar mig, för det går både rätt fort och är roligt för flickan själv - jag tror inte hon ens tänkt tanken på att "lillasyster nu helt fräckt kommit och rövat vagnen av henne", utan tvärtom ser det som ett priviliegium för stora barn att få cykla till dagis.

Inga kommentarer: