10 apr. 2014

Några plus och minus just nu

+ Stockmanns kundservice. Fick direkt byta ett par Snö-örhängen där flera av briljanterna lossnat, och detta utan kvitto och med en vänlig ton hela vägen igenom.
+ det soliga vädret och möjligheten att sätta ut bebén på balkongen på dagssömn - hon verkar sova mycket bättre utomhus!
+ okända människor som ger komplimanger för ens väska, eller ens jacka - försöker anamma det själv och inte vara så himla blyg


- Liberos blöjor för nyfödda. De passar inte vår dotter åtminstone alls, utan det är upp till armhålorna med bajs varje gång - inte så fräscht. Pampers däremot håller tätt. (och jo vi ska använda tygisar, men såhär i början är det lättare med engångs)
- krämporna efter graviditeten, och att det ska ta så länge för kroppen att återhämta sig. Jag vill börja springa igen, jag vill klä mig i mina gamla kläder, jag lääääängtar!
- matbutikernas eviga jomssande om "plastpåsar till frysvarorna?". Nej, det behövs inte, och om jag mot förmodan vill ha så kan jag ta en själv, de finns ju där vid kassan. Kolla in fb-gruppen!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Libero håller ingenting för större babyn heller. Blir alltid lika sur på deras blöjor och har många gånger skrivit klagobrev i huvudet. Känns mycket tunnare annors också. Pampers ha vi kört igenom med tre barn. Så jag väntar på att få sista ännu blöjfri!
Sjukt irriterande med småplastpåsar till frysvaror. Va ska man sen göra med dom överallt? Kasta tomma påsar känns såå onödit.

Hur går det annors med tre barn? Svartsjuka? Sover hon bra på natten?

fua sa...

Jag brukar ofta ge komplimanger åt okända, men känner mig ofta lite dum efteråt. I Finland får man ju inte tala med människor man inte känner. Men vad glad jag blev av att du uppskattar, ger en orsak att fortsätta :)
Det är väldigt noga med lår/mage förhållandet på babysar hur blöjorna passar. träffar man inte rätt hamnar skiten ner i strumpan eller upp i nacken. alltid. tror att vi prickade förhållandet rätt under ca 3 veckor av sammanlagt fyra år av blöjanvändning delat på två barn.
Hoppas du snart känner dig hel igen, jag minns hur frustrerad jag var när jag vaknat ur förlossningsbubblan men innan jag kommit tillbaka in i egen kropp zonen.