19 okt. 2011

Drive

Catariina har också sett Drive, och gillade den inte alls. Smaken är delad ochnivetresten, för jag tyckte den var ganska bra för att innehålla kopiöst med blod, våld och snabba bilar. Inte alls den typen av filmer jag vanligtvis tycker om alltså.

Jag tycker den var väldigt snygg visuellt sett, jag diggade musiken, och jag tyckte att dialogen var fin då den var ganska få-ordig och stillsam. Har nån av er sett den?

4 kommentarer:

catariina sa...

Jag håller med om att musiken var bra! Det kan jag inte ta ifrån filmen.
Och på ett visst sett, såhär efteråt, kan jag nog acceptera typsnittet och färgen på vahetterdet titeltexterna. :)

Miisa sa...

Jag har sett den och gillade den, men jag tycker om den här typen av filmer och även krigsfilmer (gärna när dom springer i djungeln), det skulle aldrig falla mej in att gå på bio och se nån fjantig tjejfilm som t ex Sex and the city. Spännande och blodigt ska det vara och så får dom gärna spränga en massa:)

Linda sa...

Catzo, visst var musiken fin ja! Och jag kan å min sida nog förstå det du skriver om typsnittet och texterna, men av nån anledning så störde jag mig inte på det alls.

Miisa, haha, du är en tuff brutta du! :)

HA sa...

Tyckte relativt bra om den. Ryan Gosling är inte fel. Annars också var den jäkla snyggt filmad och inte blev den tråkig trots att den var lite långsam. Mindre våld skulle ha passa mig.